Használati útmutató

Üzembe helyezés

1. Töltse fel a Fresh Juice™ hordozható turmixgépet az első használat előtt. Legalább 3 órán át töltődjön az első használat előtt. Győződjön meg arról, hogy a töltőn lévő három érintkező egy vonalban van a turmixgép alján lévő három érintkezővel. A turmixgép részben fel van töltve, de az optimális használat érdekében töltse legalább 3 órán át első alkalommal.
A töltő jelzőfénye töltés közben villog, és teljesen feltöltött állapotban leáll.

Tisztítás

2. Az első használat előtt mossa el a Fresh Juice™ turmixgépet. NE MERÍTSE VÍZBE az alapot. A turmixgép mindkét vége kinyitható, töltsük bele a vizet és a tisztítószert, majd indítsuk el. ezt a műveletet ismételjük meg többször, míg nem lesz kellően tiszta. Az alap (motorház) CSAK A PALACK FELŐLI OLDALRÓL VÍZÁLLÓ, AZ ALSÓ RÉSZE NEM AZ! NE MERÍTSE VÍZBE, NE TEGYE MOSOGATÓGÉPBE! A beázás garanciavesztéssel jár.

Használat

3. Először mindig a folyadékot töltsük bele, utoljára pedig jeget vagy fagyasztott gyümölcsöt, hogy megelőzzük a pengék kopását. Mindig ügyeljen arra, hogy legyen elegendő folyadék, amikor jéggel kever.

Ajánlott mennyiség

4. Amikor a Fresh Juice turmixgépet hozzávalókkal tölti meg, NE töltse a fogantyún túl. A turmixgép nem működik, ha túl van töltve.

5. Győződjön meg arról, hogy a turmixgép üvegén lévő félkör egy vonalban van a turmixgép alján lévő pontokkal. A turmixgép nem működik, ha a pontok nincsenek egy vonalban.

Indítás

6. Az indításhoz nyomja meg KÉTSZER az ON gombot a turmixgép talpán.


7. A Fresh Juice turmixgép 30 másodpercig kever. Döntse meg a palackot turmixolás közben, hogy biztosítsa az egyenletes keveréket. Ismételje meg a keverési ciklust a simább konzisztencia érdekében.

Hibaelhárítás

1. A talpon lévő bekapcsológomb pirosan villog, ha valami beakadt a penge alá. A megoldáshoz távolítsa el az alapot, és távolítsa el a pengék alól a szennyeződést.

2. Az alapon lévő bekapcsológomb pirosan villog, ha a turmixgépet fel kell tölteni. A turmixgép nem kever, amíg fel nem tölt.

Könnyen-használható-turmixgep

VÁLASZD A NEKED TETSZŐ SZÍNT

FERSH-JUICE-HORDOZHATO-TURMIXGEP-MAGAZINON-WHITE-FEHER-SZINBEN-KONNYU-SZEP-MEGJELENES-STILUSOS
Fehéret szeretnék
Rózsaszínt szeretnék

Magyar webhsop

Gyors kiszállítás

Biztonságos vásárlás

Pénzvisszatérítés

Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza a boltba