SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A szállítás várható ideje a rendelés leadását követően:

Magyarország egész területén  1-2 munkanapon belül

Az alábbi szállítási módok közül választhat:

 • Házhozszállítás futárszolgálattal belföldre: 1290 Ft (25 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás)
 • Személyes átvétel Csomagponton: 1290 Ft (25 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás)
 • Külföldi házhozszállítás (Az országok és szállítási díjak listáját a Pénztár oldalon találja.)

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség!

Házhozszállítás futárszolgálattal

A futárszolgálat SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. A címzett rendelkezése alapján a kiszállítás már az első kézbesítés előtt módosítható.

Gyorsan és kényelmesen átveheti a megrendelt árut akkor is, ha közben megváltoztak a feltételek. Kérjük, szükség szerint módosítsa az átvétel helyét és idejét. Így biztosítható a sikeres kézbesítés.

Első üzenet – amikor az áru készen áll a szállításra

Logisztikánk a megrendelés alapján elkészíti a csomagot és elküldi az adatokat a futárszolgálatnak az Ön e-mail címével és telefonszámával együtt – ha ezt Ön is jóváhagyta (az üzleti feltételek aláírásával vagy a megrendelésnél). Ön kap egy SMS/e-mail értesítőt, amelyben tájékoztatjuk a kiszállítás napjáról. Ha úgy látja, hogy senki sem tudja átvenni a csomagot, választhat egy másik szállítási opciót. 

Kiszállítási lehetőségek:

 • Kiszállítás egy új időpontban
 • Kiszállítás egy másik címre
 • Csomagátvétel egy kiválasztott CsomagPontban

Második üzenet – amikor a csomag már úton van

A kiszállítási napon, reggel a futár szkenneli a csomag adatait és megadja a várható 3 órás kézbesítési időintervallumot. A második üzenet a várható kiszállítást adja meg. A szállítás 8 és 17 óra között várható.

Harmadik üzenet – választhat a kézbesítési lehetőségek közül

Ha az első szállításnál a futárszolgálat nem tudja kézbesíteni a csomagot, küld egy következő üzenetet, ami egy linket tartalmaz, ahol közvetlenül elérheti a Delivery Manager szolgáltatást. Itt kiválaszthatja az Önnek legjobb kézbesítési lehetőséget.

Szállítási díjak 

Házhoz szállítás futárszolgálat futárszolgálattal Magyarország területén: 1260 Ft
Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarország területén 25 000 Ft feletti vásárlás esetén: 0 Ft

Miután a csomagját átadtuk a futárszolgálatnak, az alábbi elérhetőségeken tud érdeklődni:

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
munkanapokon 7.00 – 20.00 érhető el
Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*
*Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.

Személyes átvétel Csomagponton:

A Csomagpontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek, ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. A megérkezéskor e-mail/SMS értesítést kap és ettől számítva 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy személyesen átvegye a küldeményét az üzlet nyitvatartási idején belül. Átvételkor érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel szükséges igazolnia a személyazonosságát.

Szállítás külföldre

Fizetési módok

Külföldi szállítással rendelt csomagjainkat kizárólag előre fizetés esetén tudjuk kézbesíteni, amit megtehet banki előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

Szállítási díjak:

Az országok listáját és a szállítási díjakat Pénztár oldalon tudja megtekinteni a cím megadását követően..

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez plusz 490 Ft utánvét díj adódik, az ingyenes kiszállítás esetén is! Kártyás kifizetés vagy előre utalás esetén az utánvétet nem számoljuk fel.

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok választhatók szállítási módtól függően:

Átutalás
Átutalás esetén az átutalással kapcsolatos tudnivalókról email-t küldünk a megrendelés során leadott e-mail címre. Kérjük, hogy az átutalás során a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelő nevét vagy megrendelés azonosítóját!

Kártyás kifizetés a megrendelés közben

A bankkártyás fizetésnek a Felhasználó számára nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. Sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálnia.

Utánvét a csomag átvételekor

Utánvétes szállítás esetén a futárnál tud fizetni.
Utánvételt 1 Ft-tól 25.000 Ft áruértékig áll módunkban teljesíteni. 25.000 Ft feletti áruérték felett előre fizetést kérünk.
 Ha a Felhasználó utánvéttel szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen esetben a termék kiszállításakor a futárnak kell a termék árát és az esetleges szállítási költséget megfizetni.
Az utánvétért a futár 490 FT kezelési költséget számol fel csomagonként (nem termékenként). Utánvét esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.  

FONTOS INFORMÁCIÓ UTÁNVÉT ESETÉN!

A rendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendelés lemondását. A rendeléstől való elállási jog (14 napos elállási jog) kizárólag akkor illeti meg a vásárlót, amennyiben a rendelést átvette. A rendelés lemondására kizárólag írásban van lehetőség. A rendelés lemondását legegyszerűbben az info@freshjuice.hu címre küldött egyértelmű levelével tudja megtenni. A csomag visszaszállítása a vásárló feladata.
Amennyiben a rendelés lemondása a “www.freshjuice.hu  – a(z) xy számú rendelés kiszállítása” e-mail értesítése után kerül lemondásra, a hatályos jogszabályok értelmében a webshop észszerű költségeinek, a www.freshjuice.hu esetében a szállítási költségeinek megfizetésével van lehetősége a vásárlónak. (utánvétes szállítási költség + 1890 Ft visszaszállítási költség + 500 Ft csomagolási költség).
A 14 napos elállási jogot a hatályos jogszabályok értelmében kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a vásárló. A visszaérkezett utánvétes csomagok esetében a www.freshjuice.hu üzemeltetője, az alábbi költségeket terheli a vásárlóra: Oda szállítás költsége (utánvétes szállítási költség).
A rendelés lemondására a fuvardíj megtérítése nélkül a www.freshjuice.hu webáruház “Fresh jiuce – a(z) xy számú rendelés kiszállítása” e-mail kiküldéséig lehetséges

Shopping Cart
0
  0
  Kosár
  Az Ön kosara üresVissza a boltba